Pyesni Doktorin

author

Dr. Violeta Dajçi
përgjigjet:

Femijet ne moshen 6vjec te cilet prekin organin...

Ne moshen 6 vjec, femia eshte kureshtar per pjeset e trupit te vet. Fakti qe perdor mjete te tjera, nuk eshte shume normal. Duhet te beni kujdes me emisionet qe femia ndjek ne tv, me personat e tje...

1 APROVIME   author
author

Dr. Violeta Dajçi
përgjigjet:

A eshte e mundur semundja e Alzheimer ne moshen...

Rri e qete, nuk je me Alzhejmer. Lexo per nje semundje tjeter "me te kendshme" dhe do te kesh ate patjeter, dmth do ta harrosh Alzhajmerin. Kjo gje qe ju ka ndodhur juve, ju ndodh te gjithe student...

Kategoritë kryesore

Medikamentet

pyetje-pergjigje

Për ju, krejtësisht falas, baza më e madhe e të dhënave e medikamenteve. Çdo medikament shpjegon qartë efektet anësore, përdorimin, kundërpërdorimin dhe dozimin.

Kërkoni ilaçin