Shtimi në peshë është mëse i zakontë për nënat e reja. Për këtë arsye, artikujt e mëposhtëm do t’ju udhëzojnë një sërë mënyrash për të arritur formën tuaj të para shtatzënisë. Lexoni më shumë për aktivitetet, ushtrimet dhe dietat që duhet të mbani, në mënyrë që të riktheheni në peshën tuaj normale.

Humbja e peshës: E vërteta për heqjen e kg-ve të tepërt pas lindjes

Shumë gra pyesin veten se sa kohë do t’u duhet që të humbasin peshën e foshnjës dhe të kthehen në trupin e para lindjes. Këtu […]

Ushtrimet Kegel

Çfarë janë ushtrimet Kegel? Ushtrimet Kegel janë ushtrimet që ju mund të bëni për të forcuar muskujt e dyshemesë së pelvisi-t, muskujt që mbajnë ureter-in, […]

9 mënyra të lehta për të humbur peshën e shtuar gjatë shtatzënisë

Bonus! Këto detyra të përditshme të një nëne mund t’ju ndihmojnë që të hiqni nga vetja peshën që keni shtuar gjatë shtatzënisë. Në qoftë se […]

Si është jeta juaj seksuale pas lindjes së foshnjës?

Lindja e një fëmije është një përvojë e mrekullueshme që të ndryshon jetën, por pa marrë parasysh se sa e doni fëmijën tuaj, përkujdesja për […]