Tashmë jeta juaj ka ndryshuar, pasi keni sjellë në jetë një fëmijë. Mësoni çdo gjë që lidhet me beben tuaj, që nga banja e parë, ushqimi me gji, gjumi i bebes, medikamentet dhe vaksinimet për sëmundjet që prekin të porsalindurit.