Gjithçka fillon këtu! Nëse po mendoni për të sjellë në jetë një fëmijë, duhet të lexoni sa më shumë mbi çdo aspekt të kësaj nisme. Mësoni mbi rezusin e gjakut tuaj, mbi fertilitetin, ovulacionin, medikamentet dhe si ndikojnë ato në mbarëvajtjen e shtatzënisë suaj.