Gjeni gjithçka rreth spina bifida - termi që përdoret për një grup defektesh të lindjes që ndërhyjnë në zhvillimin e sistemit qëndror nervor, si dhe për të mësuar rreth hidrocefalusit - një gjëndje në të cilën ekzistojnë shumë fluide rreth trurit.