Mund të duket e çuditshme, por të qënit mama mund t’ju angazhojë që të hani më shëndetshëm. Më poshtë do të gjeni dieta nga më të ndryshmet, të cilat jo vetëm do t’ju ndihmojnë për të patur një formë sa më të mirë, por gjithashtu do t’ju rrisin energjitë.

Ushqimet më të mira për nënat e reja: Përmirësues të gjendjes shpirtërore

Nuk është e pazakontë të ndjeheni pa humor për disa javë pas lindjes. Ju po rikuperoheni fizikisht nga dhimbjet dhe nga lindja e fëmijës, duke […]

Të ngrënët shëndetshëm gjatë shtatzënisë

Ngrënia e ushqimeve të ndryshme dhe e një diete të pasur gjatë shtatzënisë është një nga mënyrat më të mira e të kujdesurit për veten […]

Disa gra shtatzëna hanë sa për dy

Gratë obez-e që janë shtatzënë besojnë që duhet të hanë sa për dy dhe ka gjasa që ta shtojnë edhe më shumë se sa duhet […]

Shtatzënia dhe vitaminat para lindjes

Cilat janë vitaminat e paralindjes? Një dietë e shëndetshme është gjithmonë një ide e mirë, veçanërisht gjatë shtatzënisë. Gjatë shtatzënisë është mirë të merren vitamina […]

Hani në mënyrë që të keni energji për tërë ditën

Si një nënë ju jeni vazhdimisht në lëvizje. Menaxhoni mirë listën e gjërave që duhet të bëni dhe vazhdoni të mbaheni gjallë me këto përtypje […]

Dieta e para shtatzënisë

Tashmë që po përpiqeni të mbeteni shtatzënë, është koha për të hequr dorë nga disa zakone në ushqyerje. A po luftoni për të pasur një […]

Dieta për nënat që ushqejnë me gji

Ju ende nuk keni përfunduar së ngrëni sa për dy vetë. Në vijim do të tregohet se si të merrni lëndët e duhura ushqimore për […]

Folatet dhe shtatzënia

Parandalimi i defektit të tubit nervor Kërkimet e fundit kanë treguar se gratë, që kanë nivele të larta të folateve (acid folik), përpara se të […]