Zbuloni se çfarë ju duhet të dini për kancerin e ezofagut, duke përfshirë faktorët e rrezikut, shenjat, simptomat, dhe trajtimet.

Trajtimi i kancerit të ezofagut

Pasi pacienti është diagnostikuar me kancer të ezofagut, mjeku do të dojë që ju t’i nënshtroheni më shumë testeve, për të përcaktuar nëse qelizat e […]

Kanceri ezofageal: Çfarë është ai

Kanceri ezofageal (gjithashtu i quajtur kanceri i ezofagut) është një tumor malinj që rritet në rreshtimin e ezofagut. Ezofag-u është një tub që mban ushqimin […]

Simptomat e kancerit ezofageal

Shkaku i kancer-it ezofageal nuk është kuptuar plotësisht, por ekzistojnë një sërë faktorësh rrezikues. Këto përfshijnë: Ahalazioni, një gjendje ku muskujt e poshtëm ezofageal nuk […]