Zbuloni më shumë rreth kancerit të fshikëzës, shkaqet dhe trajtimi i tij.

Shkarkimi i naftës shkakton kancerin

Tymrat e shkarkimit të naftës janë klasifikuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë si kancerogjene, e deklaruar kjo në një takim me Agjencinë Ndërkombëtare për Kërkimet […]

Kanceri i fshikëzës

Kancer-i fshikëzës mund të ndeshet më shpesh në njerëzit e moshës mbi 60 vjeç, dhe është 3 deri në 4 herë më i zakonshëm tek […]