Ndiqni artikujt e mëposhtëm për të mësuar më shumë rreth simptomave, testeve mjekësore dhe trajtimet për kancerin e mushkërive.

Kanceri i mushkërive: Trajtimi

Zgjedhja e trajtimit nga ana juaj varet nga faza në të cilën është kanceri, gjendja juaj e përgjithshme shëndetësore dhe kapaciteti i frymëmarrjes, si edhe […]

Kanceri i mushkërive: Çfarë duhet të dini

Kancer-i mushkërive është rritja e qelizave abnormale brenda mushkërive. Këto qeliza riprodhohen në një normë shumë më të madhe sesa qelizat normale. Qelizat abnormale rrinë […]

Kanceri i mushkërisë: Çfarë është

Kancer-i mushkërive është një tumor malinj në indet e një ose të dy mushkërive. Disa njerëz kanë kancerin primar që ka filluar në mushkëri. Disa […]

Kanceri i mushkërive: Diagnostikimi

Mjeku juaj do të bëjë një sërë testesh për të konfirmuar diagnozë-n tuaj dhe për të zhvilluar planin e trajtimit. Disa nga këto teste mundet […]

Kanceri i mushkërive: Shkaqet dhe simptomat

Kancer-i mushkërisë është njëri prej shumë pak kancerave që ka një sërë shkaqesh dhe faktorësh të vërtetuar dhe të njohur. Duhani Rreth një në 10 […]

Shkarkimi i naftës shkakton kancerin

Tymrat e shkarkimit të naftës janë klasifikuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë si kancerogjene, e deklaruar kjo në një takim me Agjencinë Ndërkombëtare për Kërkimet […]