Lexoni përzgjedhjen tonë të artikujve në lidhje me shumëllojshmërinë e trajtimeve në dispozicion për llojet e ndryshme të kancerit.

Kanceri i vezoreve: Zgjedhja e mjekimit

Ndonjëherë është e vështirë të vendoset se cili është mjekimi i duhur për ju. Ju mund të ndiheni se çdo gjë po ndodh shumë shpejt, […]

Trajtimi i kancerit të prostatës

Urolog-u dhe onkolog-u që ndjekin rastin tuaj do t’ju këshillojë trajtimin më të mirë pasi të kenë marrë në konsideratë moshën, shëndetin e përgjithshëm dhe […]

Trajtimi i kancerit të ezofagut

Pasi pacienti është diagnostikuar me kancer të ezofagut, mjeku do të dojë që ju t’i nënshtroheni më shumë testeve, për të përcaktuar nëse qelizat e […]

Kanceri i vezoreve: Alternativat e trajtimit

Trajtimi i kancerit të vezoreve zakonisht përfshin ndërhyrjen kirurgjik-ale dhe kemioterapinë. Ndonjëherë ai përfshin radioterapi-në. Kirurgjia Trajtimi parë për kancerin e vezoreve zakonisht është një […]

Kanceri i mushkërive: Trajtimi

Zgjedhja e trajtimit nga ana juaj varet nga faza në të cilën është kanceri, gjendja juaj e përgjithshme shëndetësore dhe kapaciteti i frymëmarrjes, si edhe […]

Trajtimet e kancerit të zorrëve

Fazat e kancerit të zorrëve Ekzistojnë disa sisteme për të përcaktuar fazat e kancerit të zorrëve. I pari është sistemi ACPS, i treguar më poshtë: […]

Alternativa të trajtimit të kancerit të lëkurës

Diskutimi i kancerit të lëkurës, zakonisht bëhet për melanomat (deri tani forma më e rrezikshme) dhe për kancerin e lëkurës që nuk është melanomë. Trajtimi […]

Kanceri i gjirit: Trajtimet

Trajtimi i kancerit të gjirit përgjithësisht do të fillojë pasi gjendja juaj shëndetësore ka qenë e vlerësuar plotësisht sepse lloje të ndryshme të kancerit të […]

Teknika kirurgjikale speciale për kancerin

Kur shumica e njerëzve mendojnë për kirurgjinë, ata përfytyrojnë një mjek që përdor bisturinë dhe instrumente të tjerë kirurgjikalë për të prerë, larguar, riparuar ose […]

Cilat janë rreziqet dhe efektet anësore të kirurgjisë së kancerit?

Ekzistojnë rreziqe që shoqërojnë çdo lloj procedure mjekësore dhe kirurgji-a nuk bën përjashtim. Pjesërisht suksesi varet nga lloji i operacionit kirurgjikal që ju do t’i […]

Diagnoza e kancerit të pankreasit dhe zbulimi i hershëm

Kanceri i pankreas-it mund të kalojë i pazbuluar deri sa të jetë i avancuar. Në kohën kur shfaqen simptomat, diagnostikimi i kancerit të pankreasit është […]

Kanceri i kockave: Zbuloni llojet, simptomat, shkaqet dhe mjekimet

Kanceri i kockave është një lloj i pazakontë kanceri i cili fillon të shfaqet në kockë. Kanceri i kockave mund të fillojë në çdo kockë […]

Trajtimi i kancerit të qafës së mitrës

Shumë vite të trajtimit të pacientëve me kancer dhe testimit të trajtimeve në klinika, kanë ndihmuar mjekët të dinë se çfarë është e mundshme për […]

Kanceri i mitrës: Trajtimet

Trajtimet shumëvjeçare të pacientëve me kancer dhe trajtimet test-uese në klinika i ka ndihmuar doktorët për të marrë më shumë njohuri rreth llojit dhe fazës […]

Kanceri i mëlçisë: Trajtimi

Kanceri mëlçisë është një kancer serioz. Kanceri ose tumori i mëlçisë mund të fillojë në mëlçi (quhet tumori ose kanceri primar) ose mund të shkaktohet […]