Zbuloni rreth gjëndjeve që prekin duart dhe thonjtë tuaj.

Sindroma e tunelit të kyçit të dorës

Sindroma e tunelit të kyçit të dorës është një gjendje në të cilën nervat mesatarë (të cilët kalojnë nga krahu në dorë) janë ngjeshur pasi […]

Paroniki (Inflamacion i thoit)

Një infeksion që zhvillohet në skajin e thonjve të gishtave të duarve apo të këmbëve quhet paroniki. Ai është infeksioni më i zakonshëm i dorës […]

Çfarë është një infeksion mykotik i thonjve

Një infeksion mykotik i thonjve është një myk i cili futet në thonjtë e gishtave të dorës, të këmbës apo në lëkurën nën thoin tuaj, […]

Llambat tharëse të salloneve të bukurisë mbartin riskun e kancerit

Një sallon i zakonshëm i manikyrit që ka thonj të sapo lyer nën një llambë tharëse që çliron rreze ultravjollcë lidhet me kancerët e lëkurës. […]

Udhëheqës vizual: Çfarë tregojnë thonjtë në lidhje me shëndetin tuaj

[ssba_hide]

Thonjtë fallco – një burim i rrezikshëm infeksioni

Thonjtë fallco mund të ofrojnë një pamje tërheqëse, të pastër, por në bazë të kërkuesve në SHBA, ato mund jenë një burim i rrezikshëm infeksioni. […]

Lythat

Lythat janë ndër ankesat më të zakonshme të njeriut. Lythat shkaktohen nga virusi i papilomë-s humane (HPV-Human Papilloma Virus), ndaj të cilës janë të njohura të […]

Paroniki

Paroniki është një inflamacion i lëkurës që rrethon gishtat. Ky inflamacion mund të klasifikohet si akut ose kronik, në varësi të simptomave, shkakut të inflamacionit […]