Klikoni më poshtë për më shumë informacion në lidhje me sportin dhe fitnesin.

Aktiviteti fizik tek fëmijët dhe adoleshentët

Aktiviteti fizik përfshin aktivitetin e organizuar, siç është sporti ose marrja pjesë në klasat e edukimit fizik në shkollë. Ajo gjithashtu përfshin veprimtaritë e rastësishme, […]

Të ushtruarit jashtë rregullon humorin dhe vetëvlerësimin

Vetëm 5 minuta qëndrim në një “hapësirë ​​të gjelbër” mund të bëjë mrekullira për shëndetin tuaj mendor, thanë raportet e lajmeve në BBC. Një meta-analizë* […]

Astma dhe sportet konkuruese

Stërvitja është një ndikues i zakonshëm për simptomat e astmës. Megjithatë, astma dhe sporti mund të bashkëjetojnë me sukses, për aq kohë sa ju punoni […]

Astma: Stërvitja nxitëse e astmës

Edhe stërvitja është një shkaktar i përbashkët për simptomat e astmës, kjo nuk do të thotë që ju duhet të shmangni ushtrimet vetëm sepse ju […]

7 ushqime për të vënë muskuj për meshkujt

Të bësh muskuj barku dhe të formosh trupin, fillon shumë më herët sesa palestra. Formimi i muskujve kërkon një formulë që bazohet tek të pirët […]

Programet e trajnimeve për meshkujt e rinj vendosin në rrezik femrat atlete

Programet e trajnimeve të bazuara në kërkimet tek meshkujt e rinj mund të kontribuojnë në një numër të madh lëndimesh tek atletet femra, paralajmëron një […]