TRAVILAN

Emërtimi Travilan Dr.Pd.Inj. 500 mg /flakon (IM) Travilan Dr.Pd.Inj. 1 g/flakon (IM) Travilan Dr.Pd .Inj 1 g/flakon (IV) Travilan PD.Sol.Inf. 2 g/flakon Përbërja Çdo flakon […]

TALGAN

Talgan 0.5mg/2ml & 1 mg/2ml, solucion për nebulizator në njësi doze plastike, Budesonide. Çfarë është TALGAN dhe për çfarë përdoret Talgan përmban një medikament të quajtur budesonide. […]

ICONAL

Iconal tab 15 mg/tab ose Meloxikam. Çfarë është iconal dhe për çfarë përdoret Iconal përmban substancën aktive meloxikam. Meloxikam bën pjesë në grupin e barnave të emërtuar “josteroidal […]

FLUSEMINAL

Norfloxacin, F.C Tablet  400 mg. Çfarë është Fluseminali dhe për çfarë përdoret Fluseminali ёshtё njё medikament i emёrtuar norfloxacin. Ēshtё njё antibiotik qё vepron kundёr njё […]

APRINOL shurup

Ambroxol hydrochloride 15 mg /5ml dhe 30 mg/5ml Çfarë është Aprinol dhe për çfarë përdoret Aprinol shururp është një agjent mykolitik që përdoret për sëmundjet e […]

AULIN 100 mg granul

Nëse ndonjë nga efektet anësore rëndohet, ose nëse vëreni efekte që nuk janë të listuara në këtë fletudhëzues, referojini mjekut ose farmacistit tuaj. ÇFARË ËSHTË […]