Ndiqni artikujt e mëposhtëm për të mësuar më shumë rreth kancerit të mitrës, përfshirë diagnostikimin, simptomat dhe trajtimin e tij.

Kanceri i mitrës

Pjesa më e madhe e kancerave të mitrës janë kancera të endometrium-it. Kancerat mundet edhe të zhvillohen në shtresat e muskujve të mitrës. Të kuptuarit […]

Problemet vulvale

Vulva është pjesa e jashtme e zonës gjenital-e femërore, dhe përfshin mons pubis, klitoridi-n, hapjen e uretrës (zonës urinar-e dhe vaginale) dhe perineum. Shumë gra […]

Kanceri i mitrës: Çfarë ndodh pas trajtimit

Shërimi dhe kujdesi janë të ndryshëm për çdo njeri dhe varen nga trajtimi që ju keni. Duhet kohë për tu shëruar nga lloje të ndryshme […]

Kanceri i mitrës: Trajtimet

Trajtimet shumëvjeçare të pacientëve me kancer dhe trajtimet test-uese në klinika i ka ndihmuar doktorët për të marrë më shumë njohuri rreth llojit dhe fazës […]

Kanceri i mitrës: Simptomat dhe diagnostikimi

Simptomat më të zakonshme janë gjakrrjedhja e pazakontë dhe shkarkimi nga vagina. Ndonjëherë ky shkarkim mund të jetë me aromë. Simptomat e tjera përfshijnë parehatinë […]