Klikoni në linket më poshtë për të mësuar më shumë në lidhje me gjëndjen e zakonshme gastrointestinale që mund të prekë fëmijët.

Mospërmbajtja e feçes tek fëmijët (enkopresa)

Bërja pis e veshjeve të brendshme është një problem tek fëmijët që vjen si rezultat i një kapsllëku kronik. Kjo njihet në mjekësi si enkopresa […]

Apendiciti

Apendicit-i është inflamacion i apendiksit. Apendiks-i është një qese e shkurtër dhe e ngushtë e zorrëve, që është e mbyllur në një nga fundet. Apendiksi […]

Refluksi tek fëmijët

Shumë njerëz përjetojnë ndjenjë jo të mirë kur kanë atë që njihet si refluks ose urth. Kjo vjen si pasojë e acidit të stomaku-t që […]

Kapsllëku tek fëmijët

Kapsllëku është një problem i zakonshëm tek fëmijët, që karakterizohet nga ekzistenca e feçeve të forta, të thata, që janë të vështira për t’u nxjerrë. […]

Gastroenteritet tek fëmijët

Gastroenterit-et janë një infeksion i zorrës që shkakton të vjella dhe diarre. Gastroenteritet më së shumti shkaktohen nga viruset, por ato mund të shkaktohen edhe […]