Klikoni në linket më poshtë për të lexuar rreth llojeve, simptomave, diagnozave dhe trajtimit të hernias hiatale.

Dispepsi (mostretja)

Termi “Dispepsi” është term laik dhe është përdorur për të mbuluar simptomat e disa kushteve të ndryshme mjekësore. Kushtet mjekësore që janë përshkruar shpesh si […]

Hernia hiatale: Çfarë mund të bëni

Nëse jeni duke përjetuar simptoma dhe/ose dhimbje nga hernia hiatale, ekzistojnë një sërë gjërash që mund të bëni. Megjithatë, gjithmonë mbani mend se nëse ka […]

Hernia hiatale: 2 llojet kryesore

Një hernie nënkupton një fryrje të një pjese të trupit nëpërmjet një hapjeje. Kur një hernie ndodh, një pjesë e stomaku-t është në gjendje rrëshqitëse. Ekzistojnë […]

Simptomat e hernias hiatale

Si është diagnostikuar hernia hiatale?  Simptomat më të zakonshme të shkaktuara nga hernia hiatale zakonisht janë ato për shkak të refluksit gastro-ezofageal. Hernia hiatale shpesh […]

Vetëndihma e refluksit gastroezofageal

Nëse jeni duke përjetuar një episod të rastësishëm urthi, kjo mund të jetë e lidhur me dietën dhe mirëqenien. Megjithatë, nëse jeni duke përjetuar urth […]