Zbuloni se çfarë ju duhet të dini për kancerin e mëlçisë primare dhe sekondare, duke përfshirë simptomat dhe trajtimet.

Kanceri i mëlçisë: Llojet

Kancer-i mëlçisë është një formë serioze që zakonisht ndodh në formën sekondar-e të mëlçisë që është përhapur nga një pjesë tjetër e trupit. Tumor-et e […]

Kanceri i mëlçisë: Trajtimi

Kanceri mëlçisë është një kancer serioz. Kanceri ose tumori i mëlçisë mund të fillojë në mëlçi (quhet tumori ose kanceri primar) ose mund të shkaktohet […]

Kanceri i mëlçisë: Simptomat

Kancer-i mëlçisë është një formë serioze e kancerit. Kanceri ose tumor-i mëlçisë mund të fillojë brenda mëlçisë (që quhet kanceri primar i mëlçisë) ose të […]