Klikoni në linket më poshtë për të mësuar më shumë rreth gjëndjeve që prekin mëlçinë, duke përfshirë kancerin e mëlçisë.

Hepatiti C dhe të qëndruarit të shëndetshëm

Të qëndruarit sa më të shëndetshëm që të jetë e mundur do t’ju ndihmojë që të përballoni më mirë Hepatitin C. Të qëndruarit të shëndetshëm […]

Alkooli: Efektet

Efektet e çdo droge (duke përfshirë alkoolin) ndryshojnë nga njëri person tek tjetri. Nëse alkooli ndikon tek një person varet nga shumë faktorë duke përfshirë […]

Dieta të ndryshme për detoksifikimin natyral të mëlçisë (pastrimi i mëlçisë)

Mbajtja e një diete natyrale detoksifikimi për të larguar toksinat (toksinë) dhe helmet nga trupi juaj, mund të tingëllojë si një ide e mirë. Në fund […]

Mëlçia e zgjeruar (Hepatomegalia)

Zgjerimi i mëlçisë ndodh kur mëlçia fryhet përtej madhësisë së saj normale. Termi mjekësor për një mëlçi të zgjeruar është hepatomegali. Një mëlçi e zgjeruar […]

Infeksioni i Hepatitit C

Qëkur Hepatiti C është zbuluar në vitet 1980, mijëra australianë janë gjetur që të jenë infektuar me këtë virus. Në Australi pothuajse 300,000 individë janë […]

Hepatiti C dhe transmetimi seksual

Hepatiti C nuk është klasifikuar si një sëmundje seksualisht e transmetueshme (STD-sexual transmitted diseases) edhe pse njerëzit, të paaftë për të identifikuar ndonjë faktor tjetër rreziku, mund […]

Hepatiti C

Në vitet e fundit, miliona njerëz kanë zbuluar se janë infektuar me një virus që shkakton hepatitin C. Kjo sëmundje, që është një inflamacion i […]

Vaksina e hepatitit B

Hepatiti B është një sëmundje serioze virale që prek mëlçinë. Hepatiti nënkupton inflamim të mëlçisë. Ndërkohë që 50% e të rriturve të infektuar mund të […]

Hepatiti B

Hepatiti B tashmë është i njohur si sëmundja më e zakonshme në botë që mund të parandalohet nga vaksinim-i. Hepatiti B është një sëmundje serioze, […]

Hepatiti A, B dhe C: Një pamje e përgjithshme

Krahasoni diferencat ndërmjet hepatitit A, hepatitit B dhe C në këtë tabelë. Hepatiti: një krahasim i hepatitit A, B dhe C Hepatiti A (HAV) Hepatiti […]

Kanceri i mëlçisë: Llojet

Kancer-i mëlçisë është një formë serioze që zakonisht ndodh në formën sekondar-e të mëlçisë që është përhapur nga një pjesë tjetër e trupit. Tumor-et e […]

Kanceri i mëlçisë: Trajtimi

Kanceri mëlçisë është një kancer serioz. Kanceri ose tumori i mëlçisë mund të fillojë në mëlçi (quhet tumori ose kanceri primar) ose mund të shkaktohet […]

Kanceri i mëlçisë: Simptomat

Kancer-i mëlçisë është një formë serioze e kancerit. Kanceri ose tumor-i mëlçisë mund të fillojë brenda mëlçisë (që quhet kanceri primar i mëlçisë) ose të […]