Lexoni për të mësuar më shumë rreth çështjeve të shëndetit seksual që meshkujt në moshë mund të hasin.

Disfunksioni erektil: Shkoni tek mjeku juaj

Kur ju shkoni tek një mjek për t’a pyetur rreth disfunksion-it erektil (gjithashtu i njohur si impotencë), ju duhet të tentoni që të mos jeni […]

Impotenca

Pjesa më e madhe e meshkujve do të përjetojnë impotencë (dështimin për të arritur ereksion) në një pjesë të caktuar të jetës së tyre. Kjo […]

Kapërcimi i problemeve seksuale me kalimin e moshës

Me kalimin e moshës, shumica e njerëzve dëshirojnë nevojën për të qenë pranë të tjerëve. Për më tepër, ndërsa u afrohemi “viteve të artë” shumë […]

Seksi dhe procesi i moshës

Pjesa më e madhe e njerëzve të moshuar duan dhe shijojnë një jetë të mirë aktive seksuale. Megjithatë, me kalimin e kohës ato vënë re […]

Trajtimi i impotencës

Impotenca, gjithashtu e njohur si disfunksion erektil ose ED, është një problem shumë i zakonshëm, që prek më shumë se 100 milionë meshkuj. Teknikat e […]

Shkaqet e impotencës

Pjesa më e madhe e meshkujve përjetojnë dështimin e ereksionit në një moment të caktuar të jetës së tyre, por nëse ju zbuloni se nuk […]

Ereksioni: Si funksionon

Për të kuptuar sesi trupi juaj prodhon një ereksion, së pari do t’ju ndihmojë që të kuptoni pak rreth rrjedhjes (qarkullimit) së gjaku-t rreth penisit. […]

Ejakulimi: Si funksionon

Kur një mashkull është stimul-uar seksualisht, fërkimi në penis dhe disa sinjale të tjera stimuluese dërgohen në sistemin nervor duke rezultuar në ejakulim. Në momentin […]