Klikoni në artikujt e mëposhtëm për të mësuar më shumë rreth pankreasit dhe kushtet që e ndikojnë atë.

Pankreasi dhe insulina

Pankreas-i është një nga organ-et e sistemit tuaj të tretje-s. Ai shtrihet në pjesën tuaj abdominale, prapa stomakut. Ai ka një strukturë të gjatë të […]

Pankreatiti: Gjithçka që ju duhet të dini

Pankreatiti është një inflamacion i pankreasit (një nga organ-et e sistemit të tretje-s). Ai  zhvillohet kur enzimat tretëse, që pankreas-i juaj prodhon që të tresë […]

Kanceri pankreatik

Çfarë është pankreasi? Pankreas-i është një gjëndër e rëndësishme e lokalizuar në bark, pak prapa stomaku-t dhe para shpinës tuaj. Pankreasi është rreth 25 cm […]