Lexoni artikujt e mëposhtëm për të zbuluar gjithçka rreth ereksionit, ejakulimit, mosfunksionit erektil, impotencës dhe trajtimeve për mosfunksionin erektil.

Disfunksioni erektil: Shkoni tek mjeku juaj

Kur ju shkoni tek një mjek për t’a pyetur rreth disfunksion-it erektil (gjithashtu i njohur si impotencë), ju duhet të tentoni që të mos jeni […]

Impotenca

Pjesa më e madhe e meshkujve do të përjetojnë impotencë (dështimin për të arritur ereksion) në një pjesë të caktuar të jetës së tyre. Kjo […]

Zmadhimi i penisit: A funksionon?

“Mendoj se nuk ka djalë në botë që nuk do donte që penis-i i tij të ishte disa centimetra më i gjatë”, thotë Michael O’Leary, […]

Seksi dhe procesi i moshës

Pjesa më e madhe e njerëzve të moshuar duan dhe shijojnë një jetë të mirë aktive seksuale. Megjithatë, me kalimin e kohës ato vënë re […]

Diabeti dhe shëndeti seksual

Problemet seksuale si rezultat i të paturit diabet mund të prekin si femrat ashtu edhe meshkujt me diabet. Gjithashtu, këto probleme seksuale të shëndetit mund […]

Disfunksioni erektil dhe çiklizmi

Ushtrimet e moderura të kryera mbi baza të rregullta në përgjithësi përmirësojnë funksionet e trupit, megjithatë, pas çiklizmit disa meshkuj raportojnë dëmtime penile dhe impotencë […]

Trajtimi i impotencës

Impotenca, gjithashtu e njohur si disfunksion erektil ose ED, është një problem shumë i zakonshëm, që prek më shumë se 100 milionë meshkuj. Teknikat e […]

Ejakulimi i vonuar

Është normale për jetën seksuale që të ndryshojë me moshën. Sa më i moshuar të jetë një mashkull, aq më shumë stimul-im është i nevojshëm […]

Priapizmi

Priapizmi (priapizëm) është një ereksion i vazhdueshëm, i dhimbshëm që nuk është shkaktuar nga dëshira seksuale ose stimul-imi seksual. Nëse ereksioni juaj zgjat për një […]

Ejakulimi i parakohshëm

Ejakulim i parakohshëm është një gjendje në të cilën mashkulli ejakulon shumë shpejt, shpesh, shumë para ose menjëherë pasi bie në kontakt me partneren e […]

Sëmundja Peyronie

Sëmundja Peyronie është një gjendje e pazakontë që prek jetën seksuale të mashkullit dhe shkakton dhimbje kur ai ka ereksion. Kjo është më e zakonshme […]

Sistemi riprodhues mashkullor

Pamja anësore Organet riprodhuese kryesore mashkullore janë testiset, të cilat prodhojnë spermë dhe gjithashtu hormone mashkullore, në formën e testosteron-it. Sistemi riprodhues mashkullor përfshin gjithashtu […]

Shkaqet e impotencës

Pjesa më e madhe e meshkujve përjetojnë dështimin e ereksionit në një moment të caktuar të jetës së tyre, por nëse ju zbuloni se nuk […]

Ereksioni: Si funksionon

Për të kuptuar sesi trupi juaj prodhon një ereksion, së pari do t’ju ndihmojë që të kuptoni pak rreth rrjedhjes (qarkullimit) së gjaku-t rreth penisit. […]

Ejakulimi: Si funksionon

Kur një mashkull është stimul-uar seksualisht, fërkimi në penis dhe disa sinjale të tjera stimuluese dërgohen në sistemin nervor duke rezultuar në ejakulim. Në momentin […]