Anemia – Besimet e rreme që na kushtojnë shëndetin. Nga dr. Sotiraq Lako

Çfarë është Anemia? Anemia është sëmundja më e shpeshtë hematologjike. Tradicionalisht vlera klinike e anemisë është nënvlerësuar (nuk ka dhimbje, por lodhjen si simptomin kryesor […]

“Ti je Pacienti, Doktori jam Unë!”

Doktori im është prej verteti e aspak metaforë apo krijesë e imagjinatës. I shkurtër e i shëndoshë, rondokop do ta quanin shkrimtarët, me bark e […]

Konferenca Mjekësore Salus

Spitali Italian SALUS në bashkëpunim me Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” organizuan Konferencën Ndërkombëtare Mjekësore me temë “Sëmundjet Bileo-Pankreatike dhe Endoskopia Digjestive”. Në këtë Konferencë […]