Artikuj për terapitë komplementare përfshirë akupunkturën, aromaterapinë, tekniken e Aleksandrit, Feldenkraisin, naturopatinë dhe mjekësinë bimore si dhe përdorimin e tyre në sëmundje të ndryshme.