Testimi për shtatzëninë

Hormonet femërore stimuloj-në ciklin riprodhues, duke shkaktuar rritjen dhe çlirimin e vezëve për t’u fekonduar nga sperma. Kur një vezë fekondohet, prodhohen një hormone të […]