Anemia – Besimet e rreme që na kushtojnë shëndetin. Nga dr. Sotiraq Lako

Çfarë është Anemia? Anemia është sëmundja më e shpeshtë hematologjike. Tradicionalisht vlera klinike e anemisë është nënvlerësuar (nuk ka dhimbje, por lodhjen si simptomin kryesor […]

Piketat e zhvillimit të fëmijës tuaj: Të folurit

Të folurit dhe të kuptuarit e fjalës shkojnë krah për krah. Duke dëgjuar të tjerët, fëmija juaj mëson se si tingëllojnë fjalët dhe si t’i […]

Paralajmërim kundër procedurës për të eleminuar fibrozat uterike

FDA (Autoriteti që kujdeset për administrimin e ushqimeve dhe barnave në SHBA) lëshon një paralajmërim kundër procedurës për të eleminuar fibrozat uterike. Agjensia pohon se […]

Udhëheqës vizual: 13 këshilla për kujdesin ndaj lëkurës tek meshkujt

[ssba_hide]

Rezolutat e Vitit të Ri: Bëjini që të funksionojnë

Shumë nga ne, kanë vendosur në të shkuarën rezolutat e Vitit të Ri per veten e tyre dhe krijuan eksperiencën për të mos ngecur në […]