Lexoni artikujt e mëposhtëm për të mësuar rreth efekteve të amfetaminës.

Metamfetaminat rrisin rrezikun e sëmundjes së Parkinsonit

Varësia e metamfetaminës mund të çojë në një rritje të rrezikut të zhvillimit të asaj që njihet si sëmundja Parkinson, paralajmërojnë specialistët amerikanë që studiojnë […]

Amfetaminat: Çfarë janë ato

Amfetamina-t i përkasin një grupi të drogave të quajtura stimulant-ë. Amfetaminat përshpejtojnë mesazhet të cilat përçohen mes trurit dhe trupit. Disa lloje të amfetamina-ve jepen […]

Amfetaminat (shpejtësia): Cilat janë efektet

Efektet e çdo droge (duke përfshirë amfetamina) variojnë nga personi në person. Sesi amfetamina ndikon tek njerëzit varet nga shumë gjëra duke përfshirë  përmasat e […]

Amfetaminat (shpejtësia): Toleranca dhe varësia

Provat tregojnë se pas një përdorimi të zgjatur, amfetaminat mund të bëhen shumë problematike. Njerëzit të cilët përdorin rregullisht amfetamina mund të zhvillojnë varësi dhe […]