Lexoni artikujt e mëposhtëm për të zbuluar më shumë rreth llojeve të ndryshme të qetësuesve dhe efekteve të tyre në trup.

Benzodiazepinat: Çfarë janë ato

Benzodiazepina është drogë qetësuese. Kjo do të thotë se ajo ngadalëson veprimtarinë e sistemit nervor qendror dhe mesazhet që tejçohen midis trurit dhe trupit.  Ajo […]

Benzodiazepinat: Cilat janë efektet

Efektet e çdo droge (duke përfshirë benzodiazepina-t) ndryshojnë nga personi në person. Ndikimi i benzodiazepinës në një indvid varet nga shumë elementë, duke përfshirë madhësinë […]