Lexoni artikujt e mëposhtëm për të mësuar më shumë rreth efekteve të drogave haluçinogjene si LSD dhe kërpudhat magjike.

Halucinogjenet: Çfarë janë ata

Drogat halucinogjene, të njohura ndryshe si “psiko-edilike”, janë droga që ndryshojnë mënyrën se si një person percepton botën. Halucinogjenet ndikojnë në tërë sensin, duke ndryshuar […]

Halucinogjenet (LSD): Cilat janë efektet

Efektet e çdo droge (duke përfshirë edhe halucinogjen-et) ndryshojnë nga personi në person. Mënyra se si halucinogjenet prekin një person varet nga shumë faktorë, duke […]