Lexoni artikujt e mëposhtëm për të mësuar rreth drogave ilegale, ekstazisë dhe efektet që ato sjellin në trup dhe mëndje.

Ekstazia: Çfarë është

Ekstazia është nje term që përdoret në gjuhën e rrugës (slang) për drogë-n methylenedioxymethamphetamine (MDMA). Është një tip stimul-uesi që sjell efekte halucinogjene. Drogat stimuluese […]

Ekstazia: Parandalimi dhe reduktimi i dëmeve

Ekstazia zakonisht merret në party të ndryshme dhe klube nate. Në këto mjedise, njerëzit që marrin ekstazi janë më shumë të prirur që të kërcejnë […]

Ekstazia: Efektet në trup

Efektet e çdo droge (përfshirë ekstazinë) variojnë nga një person te tjetri. Mënyra se si ekstazia ndikon te një person varet nga shumë gjëra përfshirë […]