Mësoni gjithçka rreth drogës ilegale GHB (ndryshe e njohur si Fantazi), përfshirë efektin, tolerancën, varësinë dhe trajtimin.

Ghb (fantazi): Çfarë është ajo

GHB (gamma hydroxybutyrate) është një drogë depresante. Drogat depresante jo domosdoshmërisht e bëjnë një person të ndihet depresiv. Ato ulin aktivitetin e sistemit nervor qendror […]

Ghb (fantazi): Cilat janë efektet

Efektet ndryshojnë nga personi në person, dhe mund të jenë imediate apo afatgjata. Ato janë në varësi të masës, peshës dhe shëndetit të personit që […]

Ghb (fantazi): Toleranca dhe varësia

Ka të dhëna se pas përdorimit të gjatë, GHB sjell varësi. Njerëzit që përdorin GHB rregullisht mund të zhvillojnë varësi dhe tolerancë ndaj saj, që […]