Lexoni artikujt e mëposhtëm për të mësuar rreth heroinës dhe efektit të saj në trup, mëndje dhe në mënyrën e jetesës së personave që e përdorin atë.

Heroina dhe shtatzënia

Shumica e drogave që merr një nënë do të depërtojnë në placentën dhe do të ndikojnë në fetus-in, ose do të jenë të pranishme në […]