Ndiqni artikujt e mëposhtëm për të mësuar më shumë rreth abuzimit të solventëve

Inhalantët: Çfarë janë ata

Inhalantët janë lloje produktesh që avullojnë, të cilët kur nuhaten, mund të bëjnë që një person të ndihet i intoksikuar (intoksikim) ose “high”. Inhalantët janë […]

Inhalantët: Cilat janë efektet

Efektet e çdo droge (përfshirë inhalantët) variojnë nga një person tek tjetri. Ajo se si inhalantët ndikojnë tek personat varet nga shumë gjëra përfshirë këtu […]

Inhalantët: Toleranca, varësia dhe trajtimi

Njerëzit që përdorin inhalantët në mënyrë të rregullt mund të zhvillojnë varësi dhe tolerancë ndaj tyre, që do të thotë se ata kanë nevojë për […]