5.00 (1 vlerësim)
Rruga Petro Nini Luarasi, Tirana, Albania
+35542379820+35542379820
Profesioniste te shendetit
5.0
  • Elson

Farmaciste shume e zonja, e sakte ne keshillat e saj. Nje korrektesi dhe xhentilese qe rralle here e gjen. Faleminderit.

Duke shfaqur 1 rezultat