foshjna dhe femija shtatzane

Çdo përgatitje e deritanishme ju ka përcjellë tek kjo periudhë. Pjesa më e bukur, por edhe më e vështirë e të qënit nënë fillon këtu. Lexoni dhe ndani përshtypjet tuaja me nënat e reja, mbi foshnjet e sapolindura dhe detyrimeve që keni ndaj tyre

[closed] Mama e re
Nga Isida Goxhi
I fundit: para 4 years nga 0
1
mb2-70770-980 MicrosoftCCNA 200-120200-310 ExamOracle 1Z0-06170-533 AzureMicrosoft MB5-7051Z0-434 SOAExam 1Z0-061200-120 CCNAExam 70-533MB2-707 MicrosoftCisco 210-060200-120 CiscoCisco 210-260MB5-705 MicrosoftMicrosoft Specialist 70-483400-101 CCIEMicrosoft MB2-703100-101 ExamVMware 2V0-621200-120 CiscoOracle 1Z0-43470-480 MicrosoftThe Open Group OG0-09370-488ccna