Mama e re (1 koment)

Krijuar nga Isida Goxhi në para 5 years

Jam mama e nje foshnje 1 muajshe. Ajo eshte shume e bukur, nje yll i vogel...Javen e fundit ka qare pafundesisht (dhe jo ato te qarat e vogla te lezetshme). Zakonisht qan vetem ne mbremje, po ka raste edhe qe qan sa zgjohet. Ose po bej dicka gabim une ose ai ka ndonje siklet, te cilin un nuk e kuptoj dot. I mata temperaturen dhe ishte normale. A keni ndonje keshille? Dhe si keni vepruar kur keni pasur situata te ngjashme?

në para 4 years

Closed due to inactivity.

mb2-70770-980 MicrosoftCCNA 200-120200-310 ExamOracle 1Z0-06170-533 AzureMicrosoft MB5-7051Z0-434 SOAExam 1Z0-061200-120 CCNAExam 70-533MB2-707 MicrosoftCisco 210-060200-120 CiscoCisco 210-260MB5-705 MicrosoftMicrosoft Specialist 70-483400-101 CCIEMicrosoft MB2-703100-101 ExamVMware 2V0-621200-120 CiscoOracle 1Z0-43470-480 MicrosoftThe Open Group OG0-09370-488ccna