Java 37

Këtë javë foshnja juaj do të fillojë të kujtojë informacion më specifik, ku janë lodrat e tij në shtëpinë tuaj. Ajo po ashtu do të jetë në gjendje që të imitojë veprime që i ka parë edhe një javë më parë […]

Java 38

Rrëkeja e fjalëve që foshnja juaj ka dëgjuar qysh nga lindja, ka filluar të funksionojë me magjinë e vet, megjithëse të kuptuarit e fjalëve e lë pas shumë aftësinë e tij për t’i përdorur ato. Murmurima e tij është shndërruar në llomotitje dhe ndoshta po fillon të tingëllojë paksa si […]

Java 39

Pasi foshnja juaj fillon të ngrihet e të lëvizë, ju mund të pyesni veten nëse janë të nevojshme këpucë të vërteta. Deri sa foshnja të ecë jashtë rregullisht, shumica e mjekëve dhe ekspertëve të zhvillimit nuk mendojnë kështu. Është normale për foshnjën tuaj të […]

Java 40

Foshnja juaj sapo ka filluar të kuptojë fjalë dhe fraza të thjeshta, pra është më e rëndësishme se kurrë që të vazhdoni të flisni me të. Jepini fjalamanit tuaj një fillim të mbarë për modelet e të folurit të mirë duke i përsëritur fjalët e tij, por duke përdorur gjuhën e një të rrituri. Në qoftë se […]

mb2-70770-980 MicrosoftCCNA 200-120200-310 ExamOracle 1Z0-06170-533 AzureMicrosoft MB5-7051Z0-434 SOAExam 1Z0-061200-120 CCNAExam 70-533MB2-707 MicrosoftCisco 210-060200-120 CiscoCisco 210-260MB5-705 MicrosoftMicrosoft Specialist 70-483400-101 CCIEMicrosoft MB2-703100-101 ExamVMware 2V0-621200-120 CiscoOracle 1Z0-43470-480 MicrosoftThe Open Group OG0-09370-488ccna