Java 45

Foshnja juaj kënaqet kur shikon libra dhe shfleton faqet, megjithëse nuk ndodh gjithmonë që faqet t’i kthejë një nga një. I shkoni pas qejfit me libra të mëdhenj me figura. Për të shtuar larminë për kohën e “leximit” të foshnjës tuaj, provoni të gjeni disa në seksionin e fëmijëve në ndonjë […]

Java 46

Është një kohë e mirë për të prezantuar foshnjën tuaj me konceptin e të ndihmuarit. Megjithëse ajo nuk do të jetë në gjendje ta kuptojë atë, në kohën që ecën vetë do të jetë e emocionuar të ndihmojë për të vënë lodrat mënjanë dhe për të ngritur ushqimet e hedhura […]

Java 47

Në qoftë se foshnja juaj nuk po ecën, tashmë ajo ka të ngjarë që t’i bëjë hapat e para të pavarura së shpejti. Në qoftë se jo, mos u shqetësoni. Disa foshnja plotësisht normale janë 17 ose 18 muaj para se të fillojnë të ecin […]

mb2-70770-980 MicrosoftCCNA 200-120200-310 ExamOracle 1Z0-06170-533 AzureMicrosoft MB5-7051Z0-434 SOAExam 1Z0-061200-120 CCNAExam 70-533MB2-707 MicrosoftCisco 210-060200-120 CiscoCisco 210-260MB5-705 MicrosoftMicrosoft Specialist 70-483400-101 CCIEMicrosoft MB2-703100-101 ExamVMware 2V0-621200-120 CiscoOracle 1Z0-43470-480 MicrosoftThe Open Group OG0-09370-488ccna