Java 5

Së shpejti ju do të keni serinë e fundit të kontrolleve që ka filluar me udhëtimin tuaj të parë të paralindjes tek mjeku ose mamia juaj. Mjeku do të dojë të jetë i sigurt që ju po ia dilni mbanë mirë emocionalisht dhe fizikisht, pas streseve të shtatzënisë, […]

Java 6

Tani që foshnja juaj rri zgjuar për periudha më të gjata gjatë ditës, ju mund ta përdorni këtë kohë për të ndihmuar zhvillimin e tij ndijor. Provoni të këndoni ninullat tuaja të preferuara apo vini muzikë. […]

Java 7

Truri i foshnjës po rritet në përmasa dhe po bëhet më kompleks. Ai do të rritet rreth 5 cm gjatë tre muajve të parë.Ju mund të vini re periudha të shkurtra të kohës kur […]

Java 8

Foshnja juaj mund të kuptojë dallimin midis zërave të njohur dhe tingujve të tjerë, duke u bërë kështu dëgjues më i mirë. Po ashtu, mund t’ju tregojë ju se është në akord me mjedisin e vet. Vini re se si shikon për të zbuluar se nga vijnë disa zhurma […]

mb2-70770-980 MicrosoftCCNA 200-120200-310 ExamOracle 1Z0-06170-533 AzureMicrosoft MB5-7051Z0-434 SOAExam 1Z0-061200-120 CCNAExam 70-533MB2-707 MicrosoftCisco 210-060200-120 CiscoCisco 210-260MB5-705 MicrosoftMicrosoft Specialist 70-483400-101 CCIEMicrosoft MB2-703100-101 ExamVMware 2V0-621200-120 CiscoOracle 1Z0-43470-480 MicrosoftThe Open Group OG0-09370-488ccna