Java 21

Foshnja juaj mund të fillojë të shfaqë shenja të një prej treguesve të saj të parë emocionalë, shqetësimin nga të huajt. Ajo mund të bëhet nervoze dhe e shqetësuar kush sheh njerëz të rinj dhe mund të qajë kur i afrohet një i huaj […]

Java 22

Foshnja juaj po bëhet më i mirë në lokalizimin e objekteve shumë të vegjël dhe në ndjekjen e tyre në lëvizje. Në këtë pikë, ajo mund të jetë e aftë ta njohë një objekt pasi të shohë një pjesë të tij, si p.sh. një pjesë të lodrës së saj të preferuar që del jashtë nga poshtë batanijes […]

Java 23

Foshnja juaj tani e sheh dhe e dëgjon botën po aq mirë sa edhe ju. Aftësitë e saj për të komunikuar shtrihen e zgjerohen, siç dëshmohet nga klithmat, tingujt gurgullues dhe ndryshimet operistike të oktavës. Tingujt që ajo lëshon mund të demonstrojnë qëndrimin ose […]

Java 24

Duke filluar të bëhet më aktive, foshnja juaj do të fillojë të vlerësojë veshjet e rehatshme. Zgjidhni pëlhura të buta që të mos e acarojnë kur lëviz në to. Veshjet e lirshme, elastike, plot ajër do t’i sigurojnë të voglit tuaj energjik plot hapësirë ku mund të vërtitet […]

mb2-70770-980 MicrosoftCCNA 200-120200-310 ExamOracle 1Z0-06170-533 AzureMicrosoft MB5-7051Z0-434 SOAExam 1Z0-061200-120 CCNAExam 70-533MB2-707 MicrosoftCisco 210-060200-120 CiscoCisco 210-260MB5-705 MicrosoftMicrosoft Specialist 70-483400-101 CCIEMicrosoft MB2-703100-101 ExamVMware 2V0-621200-120 CiscoOracle 1Z0-43470-480 MicrosoftThe Open Group OG0-09370-488ccna