Java 13

Foshnjat e pëlqejnë kur i prek. Në fakt, ato lulëzojnë me këtë sepse të prekurit është një pjesë vendimtare e rritjes dhe zhvillimit. I gjithë ai kontakt lëkurë në lëkurë, jo vetëm ju ndihmon ju dhe lidhjen tuaj me foshnjën, por është qetësues kur ajo është […]

Java 14

Foshnja juaj po fillon të nxjerrë përfundime për botën që e rrethon. Po fillon të shikojë çdo gjë me kuriozitet, edhe pasqyrimin e vet. Vendosini para një pasqyrë që nuk thyhet ose […]

Java 15

Kur vendoset mbi bark, foshnja ndoshta do ta ngrejë kokën dhe supet lart duke përdorur krahët për mbështetje. Kjo shtytje e ndihmon të forcojë muskujt e veta dhe i jep një pamje më të mirë të asaj çfarë ndodh. Ajo mundet edhe t’ju çudisë juve (dhe veten) duke […]

Java 16

Studiuesit besojnë se foshnja juaj tani mund t’i kuptojë të gjithë tingujt bazë që formojnë gjuhën e saj. Midis kësaj kohe dhe moshës 6 muajsh, ajo do të zhvillojë aftësinë të nxjerrë disa nga këta tinguj, gjë që do të thotë që ju mund të dëgjoni fjalët për të cilat […]