Java 33

Foshnja juaj tani po eksploron objekte duke i tundur ato, duke i përplasur, duke lënë të bien dhe duke i hedhur para se të kthehet përsëri në metodën e stabilizuar tashmë të kafshimit të tyre. Ideja që ju bëni diçka me një objekt po fillon të lindë tek ajo (përdorimi i një krehri për të rregulluar flokët), pra  […]

Java 34

Shikimi i foshnjës tuaj, më parë rreth 20/40 në rastin më të mirë, tashti është pothuaj njëlloj si i një të rrituri në qartësinë e tij dhe në perceptimin në thellësi. Megjithëse shikimi i foshnjës tuaj në distancë të shkurtër është ende i mirë, shikimi në distancë të largët […]

Java 35

Pasi foshnja juaj fillon të ngrihet e të lëvizë, ju mund të pyesni veten nëse janë të nevojshme këpucë të vërteta. Deri sa foshnja të ecë jashtë rregullisht, shumica e mjekëve dhe ekspertëve të zhvillimit nuk mendojnë kështu. Është normale për foshnjën tuaj të […]

mb2-70770-980 MicrosoftCCNA 200-120200-310 ExamOracle 1Z0-06170-533 AzureMicrosoft MB5-7051Z0-434 SOAExam 1Z0-061200-120 CCNAExam 70-533MB2-707 MicrosoftCisco 210-060200-120 CiscoCisco 210-260MB5-705 MicrosoftMicrosoft Specialist 70-483400-101 CCIEMicrosoft MB2-703100-101 ExamVMware 2V0-621200-120 CiscoOracle 1Z0-43470-480 MicrosoftThe Open Group OG0-09370-488ccna

Java 36

Për shkak të shqetësimit nga ndarja kjo mund të jetë një kohë e vështirë për t’u larguar nga foshnja juaj për çfarëdo gjatësie të kohës. Gjithashtu mund të jetë e vështirë që të udhëtoni bashkë me foshnjën tuaj pikërisht tani. Ajo është e mësuar me ato që e rrethojnë dhe me […]