Java 41

Në këtë moshë foshnja juaj mund të qëndrojë ulur i sigurt e madje edhe të ecë duke u mbajtur tek mobiliet, ndoshta duke i lëshuar momentalisht dhe duke qëndruar më këmbë pa mbështetje. Ajo do të bëjë hapa kur mbahet në pozicionin e ecjes dhe mund të përpiqet të […]

Java 42

Foshnja juaj mund të “ecë” kur e mbani nga duart e madje edhe ngre një këmbë apo një krah për t’ju ndihmuar juve ta vishni. Në vaktet e ngrënies ajo mund të jetë e aftë të pijë nga një filxhan i saj (megjithëse disa foshnja mund të mos e bëjnë këtë mirë për muaj të tërë apo edhe për një vit tjetër ose dy) dhe të ushqehet […]

Java 43

Personaliteti juaj ka ndryshuar qysh se keni një foshnjë dhe ju mund të pyesni veten se sa shumë ju duhet që ta integroni veten tuaj prind me veten në vendin e punës. Përgjigja varet kryesisht nga kultura dhe stili i vendit tuaj të veçantë të punës. Shihni rreth e qark dhe […]

Java 44

Tinguj të ngjashëm me fjalët derdhen tashmë nga foshnja juaj dhe ai është i aftë që disa prej tyre t’i përdorë me kuptim. Siç i zhvillohet truri, ashtu i zhvillohet edhe aftësia për të arsyetuar dhe për të folur. Inkurajojeni interesin që ka për gjuhën dhe të kuptuarit e komunikimit të […]