I porsalindur

Meqenëse ai ka qenë rehatuar brenda mitrës tuaj deri para pak kohe, foshnja juaj e porsalindur duket për një çast i mbledhur lëmsh, me krahët dhe këmbët jo plotësisht të shtrira. Madje mund të duket edhe këmbështrembër […]

Java 1

Shikimi i foshnjës tuaj është ende shumë i turbullt. Foshnjat linden dritëshkurtër dhe mund t’i shohin gjërat më mirë kur këto janë rreth 20 deri 25 cm larg, kështu që ajo mund ta shohë qartë fytyrën tuaj vetëm kur ju e mbani afër […]

Java 2

Mitra ishte një mjedis i ngrohtë dhe i rehatshëm për foshnjën, pra duhet kohë që ajo të përshtatet me pamjet, tingujt dhe ndjenjat e ndryshme të jetës jashtë trupit tuaj. Ju mund të mos jeni në gjendje të zbuloni shumë nga personaliteti i saj […]

Java 3

Foshnjat pëlqejnë dhe kanë nevojë të thithin, pra mos e shkurajoni këtë. Në të vërtetë, ju mundet që keni zbuluar se një biberon bën çudira për ta ndihmuar foshnjën tuaj të qetësohet. Kur “bibi” ose gishti juaj nuk është në dispozicion […]

Java 4

Foshnja juaj mund të gurgullojë, të bëjë gu-gu, murmurojë dhe të zukasë për të shprehur ndjenjat e veta. Disa fillojnë edhe të klithin e qeshin. Sigurohuni që t’ia ktheni