Java 17

Deri tani, foshnja juaj mund të luajë me duart dhe këmbët e veta për disa minuta. Ajo ka shumë qejf ta përsërisë një veprim deri sa të jetë e sigurt për rezultatin. Pastaj do t’i ndryshojë pak gjërat për të parë nëse rezultati është i ndryshëm […]

Java 18

Edhe se të qarët është ende forma më e fortë e komunikimit e foshnjës tuaj, ajo po zhvillon edhe një sens humori. Mund të fillojë të qeshë në surpriza të këndshme, siç është fytyra juaj që shfaqet nga poshtë batanijes, ose një lodër që kërcen e del jashtë një kutie […]

Java 19

Ndjekja e një rutine të stabilizuar mirë, që mund të jetë një banjë ose një histori për vënie në gjumë, mund të ndihmojë ta rregulloni foshnjën për të fjetur. Është një ide e mirë që në mënyrë konsekuente të “rendisni” çuarjen e foshnjës për të fjetur  […]

Java 20

Foshnja juaj nuk mundet t’i shprehë emocionet e veta në të njëjtën mënyrë komplekse si edhe ju. Megjithëse mund t’ju bëjë juve të ditur qartësisht në është e gëzuar apo jo, aftësia për të demonstruar dashurinë dhe sensin e humorit sapo po zhvillohet tek ajo […]