Java 25

Foshnja juaj mund të favorizojë njërën dorë për ca kohë e pastaj të kalojë në tjetrën. Por ju nuk mundeni në të vërtetë të thoni nëse ajo është mëngjarashe ose djathtake deri sa të bëhet 2 apo 3 vjeç […]

Java 26

Së shpejti foshnja juaj mund t’ju bëjë të ditur që është gati për të ngrënë ushqime me dorë, duke rrëmbyer lugën me të cilën po e ushqeni ose duke e marrë ushqimin nga pjata juaj. Hidhni katër apo pesë copa ushqim në tabakanë ose në pjatën e foshnjës […]

Java 27

Në këtë moshë, foshnjat priren të bien mbi kafshët me pellush, të vogla e të mëdha. Një prej tyre mund të bëhet objekt i preferuar i sigurisë. Në qoftë kështu, ajo shpejt do të mbulohet me jargë dhe do t’ju shoqërojë kudo. Mos u shqetësoni; një “i dashur” […]

Java 28

Foshnja juaj ka filluar tashmë të ushqehet me duar, megjithëse kjo mund të fillojë edhe pas 10 muajsh. Pasi arrin këtë fazë, ju mund t’i jepni të pijë me gotë. Provoni t’i jepni foshnjës tuaj të pijë me një ibrik. Në qoftë se […]