Java 29

Deri tani, ju mund t’i keni thënë tashmë foshnjës tuaj se telefoni nuk është lodër, apo që rraketaket nuk janë për t’u hedhur dhe flokët e motrës nuk janë për t’u shkulur. Në këtë moshë, foshnja mund të fillojë testimin e autoritetit tuaj duke refuzuar t’u bindet urdhrave të thjeshta […]

Java 30

Dalja e dhëmbëve mund të fillojë qysh në moshën 3 muajsh ose më vonë në moshën 12 muajsh, por shumica e foshnjave e shpërthejnë kapuçin e tyre të parë të bardhë (zakonisht të dy dhëmbët e mesit poshtë) midis muajit të 4 dhe të 7-të. Mos u alarmoni nëse […]

Java 31

Emocionet e foshnjës tuaj po bëhen të dukshme. Pas pak muajve, ajo mund të mësojë të vlerësojë dhe të imitojë gjendjet shpirtërore dhe mund të tregojë përzierjet e para të ndjeshmërisë. P.sh. në qoftë se dëgjon dikë duke qarë, edhe ajo mund të fillojë të qajë […]

Java 32

Lëvizshmëria e kohëve të fundit e foshnjës tuaj do të thotë që tashmë ajo po hyn në tokën e përplasjeve dhe rrëzimeve. Ato janë pjesë e pashmangshme e fëmijërisë, dhe megjithëse zemra juaj herë pas here do të pushojë së rrahuri nja dy herë, përpiquni të […]