Java 9

Në qoftë se foshnja fle gjatë natës (pesë ose gjashtë orë pa ndërprerje), jeni nga ato pak nëna fatlume. Shumica e foshnjave në këtë moshë zgjohen ende në orët e pas mesnatës. Por edhe ato që nuk flenë gjatë natës në këtë fazë, duhet të flenë dhe […]

Java 10

Nuk është ende ndonjë valltar i shquar, por lëvizjet e të voglit tuaj po bëhen pak më shumë të koordinuara. Ju do ta vini re që lëvizjet e hedhjes së krahut dhe të këmbëve të ditëve të para të pas lindjes iu kanë lënë vendin lëvizjeve të lëmuara, më rrethore […]

Java 11

Leximi për foshnjën tuaj, madje edhe në këtë moshë të vogël, do t’ju shpërblehet. Dëgjimi kur ju lexoni e ndihmon foshnjën të zhvillojë veshin për kadencën e gjuhës së folur. Varësisht nga uljet e ngritjet e zërit tuaj, përdorimi i aksentit dhe të kënduarit, kjo do ta bëjë […]

Java 12

Foshnja juaj ka qenë në gjendje t’ju njohë qysh kur ka qenë vetëm pak ditësh, por tani mundet me të vërtetë ta tregojë këtë. Pothuaj gjysma e foshnjave në këtë moshë fillojnë të ekspozojnë një njohje të dukshme të prindërve të tyre. […]