Humbja e flokëve
  • Jeni një grua që po përjetoni humbjen e flokëve, kjo e shoqëruar  edhe me një mbirritje të qimeve të trupit dhe të fytyrës.
  • Jeni diagnostikuar me një çrregullim auto-imun, siç është SLE (Lupus eritematoz sistematik), mungesë ushqimore ose sëmundjen e tiroides.
  • Jeni trajtuar kohët e fundit me kemioterapi ose keni përdorur ilaçe hormonale.
  • Humbja e flokëve është e lidhur me inflamacion të skalpit;
  • Ju gjithashtu keni humbje të qimeve të trupit;
  • Humbja e flokëve nuk mund të shpjegohet nga faktorë trashëgues.
  • Pages: 1 2