Llogaritësi Ditor i Fibrave

Sa duhet të jetë konsumi ditor i nevojshëm i fibrave?

Fibrat gjënden në fruta dhe zarzavate, grurë dhe tërshërë, bishtajore të tilla si thjerrëzat, fasulet dhe bizelet, dhe gjithashtu tek arrat. A jeni duke marrë mjaftueshëm fibra në dietën tuaj?