Nenat pyesin Nenat

Një komunitet i cili do të ndërlidhë nënat e reja dhe ato me eksperiencë brenda një hapësire të dedikuar për to. Në këtë seksion nënat mund marrin këshilla dhe të ndajnë historitë e tyre.

[closed] Veshtirsi ne mbetjen shtatezane
Nga Cibi
I fundit: para 4 years nga Ade
4
[closed] Dhimbje kembesh
Nga Lola Korca
I fundit: para 4 years nga 0
1
[closed] Mama e re
Nga Isida Goxhi
I fundit: para 4 years nga 0
1